Forbrukslån
Forbrukslån

Vår privatøkonomi bør være gjenstand for langsiktig planlegging. I denne planleggingen er det lurt å legge in rom for muligheten av et raskt forbrukslån. Mange banker tilbyr oss lån på dagen, men hvor raskt vi kan få pengene utbetalt avhenger også av oss selv. Først og fremst må vi ha en oversiktlig og fornuftig økonomi. Vi må også ha unngått betalingsanmerkninger og inkassosaker. Til sist bør vi ha skaffet oss BankID. På denne måten blir søknaden vår avgjort meget raskt og pengene sendt umiddelbart.

Forbrukslån på konto i morgen

Ja, det er faktisk mulig å få vårt forbrukslån på konto allerede dagen etter vi har søkt. Enkelte banker og utlånere setter derimot som forutsetning at du har konto i deres egen, eller samarbeidende banker. Selve søknadsprosessen er rask, du fyller kun inn et enkelt søknadsskjema på bankens hjemmesider og sender den elektronisk. Å finne det aller beste lånet er ofte det som tar lengst tid, men det lønner seg å sammenligne tilbudene fra flere banker. Du har som regel muligheten til å benytte vanlig postgang hvis du foretrekker dette.

Størrelsen på lånet

Hvor raskt din søknad blir behandlet, og dermed hvor raskt du kan ha pengene, er ikke avhengig av størrelsen på ditt lån. Bankene opererer ofte med summer fra kr 10 000 til kr 400 000 på sine forbrukslån uten sikkerhet. Søker du om et stort lån, og din privatøkonomi står i godt forhold til dine betalingsmuligheter, får du lånet like raskt som ved et mindre lån. Å kunne ha de nødvendige pengene tilgjengelig allerede dagen etter, betyr ofte vinn eller forsvinn i knalltilbudenes verden.