L'easy forbrukslån
L'easy forbrukslån

L’EASY er en av flere småbanker som tilbyr lynraske forbrukslån på dagen. Lånerammen er inntil kr 50 000 og du kan bruke maksimalt 60 måneder (5 år) på å betale ned lånet. Summen du betaler tilbake hver måned er fleksibel, og du styrer dette selv til en viss grad. Det lønner seg uansett å betale ned slike smålån så raskt som mulig, fremfor for eksempel boliglån og studielån. Dette fordi rentene er høyere på usikrede lån. Har du flere lån og kreditter, bør du alltid betale raskest ned på det lånet med de høyeste rentene. L’EASY har samme eiere som Thorn, og driver også en nettbutikk for elektronikk. Selskapet driver derfor ikke bare med forbrukslån, men også avbetalingsløsninger når man handler på nettbutikken deres.

Gode renter på smålån

Sammenlignet med andre forbrukslån, kan lånet fra L’EASY bli ganske gunstig. Normalt er smålån dyrere enn større forbrukslån, men det trenger ikke være tilfellet. Rentebetingelsene fra L’EASY fastsettes etter en individuell vurdering. Har du god kredittscore vil du få gode renter også. Om vi ser på låneeksempelet fra L’EASY, indikerer dette at banken er svært konkurransedyktig innenfor denne typen lån. Per i dag er gjennomsnittlig effektiv rente 15,13% for et lån på kr 25 000. Sammenlignet med et boliglån er dette selvsagt høyt, men så snakker vi også om lån uten sikkerhet.

Krav for forbrukslån fra L’EASY

Du må være over 20 år for å få forbrukslån fra L’EASY. Banken oppgir ikke noe inntektskrav, annet at du må ha fast inntekt. Dette er fordi lånesummen din avgjør hvilket inntektskrav banken stiller. Vil du låne det maksimale beløpet på kr 50 000, må du nok tjene mer enn minstekravet for de mindre summene. Du trenger ikke være norsk for å få lån fra dette selskapet, men må være registrert i Folkeregisteret og skattepliktig til Norge. Som de fleste andre banker gir ikke L’EASY lån til personer som har registrerte betalingsanmerkninger.