Forbrukslån
Forbrukslån

Er du alene med små barn kan det være vanskelig å opparbeide et overskudd. Uten et overskudd kan det samtidig være tungt når tilværelsen krever litt ekstra penger. Det kan dreie seg om alt fra utbytting av hvitevarer til innkjøp av sportsutstyr. I slike sammenhenger kan et forbrukslån uten sikkerhet være redningen. Du tenker kanskje at du med din inntekt ikke kan få et lån uten sikkerhet, men det er ikke alltid tilfelle.

Mange kan få forbrukslån

Det er ikke bare de med god, fast inntekt som kan få et forbrukslån uten sikkerhet. Bankene og utlånerne vil alltid vurdere din økonomi og livssituasjon som en helhet når de gir deg et tilbud. På de ulike utlånernes hjemmesider kan du selv regne ut dine låneutgifter på en lånekalkulator før du søker. På den måten får du et grunnlag å vurdere ut i fra. Utlåneren vil alikevell vurdere din søknad individuelt, du kan faktisk komme bedre ut av det enn lånekalkulatoren indikerte. For en bedre hverdagsøkonomi, kan du også strekke tilbakebetalingen over lengre tid.

Stabil økonomi er det viktigste

Det viktigste for en utlåner er at du har stabil økonomi, ikke nødvendigvis meget god økonomi. Det koster ingenting å søke og det medfører heller ingen forpliktelser. Banken gjør en kredittvurdering av deg og gir deg så et tilbud. Hvor lang tilbakebetalingstid du kan få avhenger ofte av summen du vil låne. Det viktigste for banken, og for deg, er at du får månedlige utgifter du kan leve med. Husk at det er ingen som er tjent med at du ikke klarer å betjene ditt lån. For personer med små barn, kan det være nødvendig å slå til når gode tilbud er tilgjengelig. Et forbrukslån uten sikkerhet kan du ha på kontoen allerede dagen etter du søker.