Forbrukslån
Forbrukslån

Når noe høres for godt ut til å være sant, så er det som regel det. Men det betyr ikke at det alltid er det, og når vi nå skal snakke om et utrolig godt forbrukslån, så er det faktisk helt sant. Det er den nye nettbanken Komplett Bank som slår på stortromma og introduserer landet for et helt unikt – og meget bra lån.

Betal når du har råd

Grunnregelen i det nye forbrukslånet fra Komplett Bank er så enkel som dette: Så lenge du betaler rentekostnadene, så er de fornøyde. Det vil i praksis si at lånet kan være avdragsfritt, og du kan selv bestemme hver eneste måned hvor mye du vil betale i avdrag.

Det gir rom for å ha en fleksibel hverdag der man selv betaler ned lånet når man føler man har råd til det, noe ingen andre forbrukslån i Norge tillater. Med andre ord har Komplett Bank virkelig åpnet dørene for en ny lånetype!

Flere andre fordeler

Det er ikke bare på dette punktet at Komplett Bank kommer ut som best i test. De har også utlyst en lovnad om at alle forbrukslån på under kr 50 000 utbetales samme dag som det søkes om lånet, noe som gir deg et fint alternativ dersom du trenger raske penger. Alt i alt må vi ønske banken velkommen, og håper du gjør det samme!