re:member lev forbrukslån
re:member lev forbrukslån

Når man søker rundt etter et forbrukslån ser man fort, at rentenivået er sprikende. Her hos oss finner du også mye variasjon, men det er viktig å huske at alle eksemplene er en gjennomsnittsrente. Låneeksemplene skal hjelpe deg til å få en pekepinn, på hvordan rentenivået i hver enkelt bank, kan være.

re:member lev

Re:member er selskapet som ble kjent for gode kredittkort. Dette selskapet er nå også i utlånsbransjen, med et forbrukslån ved navnet re:member lev. Dette er et lån hvor du ikke trenger stille sikkerhet for lånebeløpet, og er dermed fritt frem for alle å søke. Det en skal være klar over er; at selv om vilkårene for en søknad er enkle kan man få avslag. Dette spesielt om en har aktive betalingsanmerkninger/inkassosak. Du kan søke om lån fra kr 10 000 opp til kr 350 000, med maksimalt 12 års nedbetalingstid. Det er mulig å innbetale lånet raskere enn den planen du får fra selskapet. Dette er alltid å anbefale om du har muligheten.

Lav gjennomsnittsrente på forbrukslån

Velger du å ta opp et forbrukslån fra re:member lev vil du raskt se at lånet har en lav gjennomsnittsrente (sammenlignet med mange andre banker). Ser man på låneeksemplet til selskapet er renten, for et lån på kr 65 000 nedbetalt over 5 år, i gjennomsnitt 16,93%. Dette er den effektive gjennomsnittlige renten, og inkluderer dermed alle gebyrer. Kommer du godt ut av en kredittsjekk får du en rentesats under dette. Re:member gir lån helt ned til 7,95%, som absolutt laveste. Vilkårene for å søke om dette lånet er greie. Aldersgrensen nedad er 18 år, og du må ha en eller annen fast inntekt. I tillegg kan du ikke, som tidligere nevnt, ikke ha betalingsanmerkninger.