Forbrukslån
Forbrukslån

Det er mange banker som tilbyr forbrukslån, og lånebeløpene de tilbyr varierer. Låneagenter samarbeider med banker som kan gi omtrent de samme tilbudene, uansett bank. Rentene kan variere, men likevel vil de være gunstige om du velger riktig låneagent.

Finne forbrukslån med gunstig rente

Det er ikke til å komme fra at rentenivået på et lån er viktig. Det er dette som bestemmer hvor mye ekstra lånet vil koste deg. Derfor bør du alltid sammenligne lånetilbud fra flere forskjellige banker. Det kan være tidkrevende å sammenligne en og en bank, og derfor er det gunstig å benytte en låneagent. En låneagent samarbeider med en rekke banker, som har like betingelser for lån. Centum Finans er en slik låneagent, og samarbeider med 13 forskjellige banker. Eksempelvis kan nevnes Santander Consumer Bank og Bank Norwegian. Du fyller ut en søknad hos Centum og selskapet sender lånesøknaden din videre, til alle bankene de samarbeider med. Det beste med hele prosessen er at du vil komme gunstig ut rentemessig.

Forbrukslånene via Centum Finans

Bankene som du søker lån hos, via Centum Finans, kan tilby deg forbrukslån ned til kr 5 000 og opp til kr 500 000. Nedbetalingstiden vil variere utfra lånesummen, men maksimal nedbetalingstid er på 15 år. Nominell rente for lånetilbudene begynner på 6,99%, men den effektive eksempelrenten er 14,99% (lån på kr 65 000 over 5 år). Dette er det man kan kalle en gunstig rente sammenlignet med mange andre. Vilkårene for å søke lån via Centum er ikke uoverkommelige, men du må være forberedt på at du må vise til enkelte ting. Årsinntekt skal være over kr 120 000 pr år, samt at du må ha bodd i Norge de siste 3 årene.