Forbrukslån
Forbrukslån

De tradisjonelle forbrukslånene kjenner vi godt til. Du låner en viss sum, og får en plan for nedbetaling. Hver måned betaler man inn samme summen, og i løpet av en periode er man gjeldfri. Rentene løper på hele beløpet, uansett hva du finner på. Hva om du kunne velge forbrukslån med fleksibel kreditt?

Forbrukslån med fleksibel kreditt

Dette er et forbrukslån, for de som ønsker å ha et beløp stående, og som kanskje ikke har helt klart for seg nøyaktig hvor stort forbrukslån de trenger. Forbrukslån med fleksibel kreditt fungerer som et kredittkort, med eneste forskjell at pengene er på en konto. Du får en viss sum i lån/kreditt. Du kan benytte hele eller deler av summen. Pengene du ikke bruker blir stående, og kan brukes når du ønsker. Det samme gjelder tilbakebetalingen, som er fleksibel. Det betyr at du må betale inn et minimumsbeløp, som oftest rentene. Det gir deg muligheten til å betale inn mye når du kan, og et minimum når økonomien er dårlig. Til tross for dette anbefales det å ha en plan for nedbetalingen.

Banker som tilbyr tjenesten

Online24-lånet og Komplett Bank kan tilby denne formen for forbrukslån. Komplett Bank tilbyr opp til kr 400 000, i forbrukslån med fleksibel kreditt. Online24-lånet har en grense oppad på kr 250 000. Effektiv rente (ifølge renteeksemplene for lån på kr 65 000) ligger hos Komplett Bank på 16,9%, og hos online24-lånet på 19,74%. Vær obs på at dette er kun eksempler, og renten du får til slutt kan være atskillig rimeligere. Det er aldersgrense for å kunne søke om denne typen lån. Komplett har 20 års grense, mens online24-lånet har 25 år som nedre grense.