Forbrukslån
Forbrukslån

Mange mennesker har i dag et forbrukslån eller har hatt et og betalt dette ned. Det er gjerne på denne måten at vi finansierer innkjøp til hjemmene våre, i alle fall innkjøp av den litt større typen. Det kan være nye hvitevarer, møbler til stuen, en varmtvannsbereder eller mye annet. Trenger vi å få pusset opp, så er det heller ikke uvanlig med et forbrukslån for å få penger til å gjennomføre prosjektet. Enkelte bruker også slike lån til en lang ferie eller shopping, men det blir fort dyrt på den måten.

Forbrukslån med lav rente

Når du søker om et forbrukslån med lav rente 2017, så har du mange valgmuligheter. De fleste banker tilbyr lån fra et par tusen og helt opp til kr 600 000. Dette dekker behovet for folk flest, uansett hva du skal bruke lånet til. Du kan også betale lånet tilbake på inntil 15 år hos de fleste banker og spørsmålet er da hvilken bank skal du søke hos? Forskjellen ligger i renten og eventuelle gebyrer. Men her er det også store forskjeller og om du ikke velger riktig, så kan det fort bli dyrt hvis du må betale 6-7 % mer i rente enn hos de bankene som kan tilby den laveste renten. Vi har derfor funnet frem til de to långiverne som har forbrukslån med lav rente i 2017.

Santander

Santander kan tilby lån på inntil kr 350 000 og med en maksimal nedbetalingstid på 15 år. Etter en kredittvurdering av søknaden din vil du få beskjed om hvilken rente du må betale på et lån, men den lavest mulige rente er 8,6 %. Fordelen hos Santander er at om du låner mindre enn kr 70 000, så slipper du å betale etableringsgebyr og termingebyr. Dette er også med til å gi deg en lavere effektiv rente. Om du vil søke om forbrukslån hos Santander må du være minst 25 år gammel.

Lendo

Gjennom Lendo kan du søke om lån hos flere banker på samme tid. Lendo fungerer som låneformidler og sørger da for at din søknad blir sendt videre til de banker som de samarbeider med. Du kan søke om lån på opptil kr 500 000 og den maksimale nedbetalingstid er på 12 år. Laveste rente går fra 8 % og opp til 19 %, men også her er det kredittvurderingen som avgjør hvor mye du må betale. Ønsker du å søke om lån gjennom Lendo, må du ha fylt 20 år og ellers oppfylle de vanlige kravene.