Forbrukslån
Forbrukslån

Sitter du og surfer på nettet etter drømmeferien, eller har dere så innmari lyst på ny båt til hytta? Eller kanskje noe helt annet? Folk har forskjellige drømmer i helt forskjellige prisklasser, men fellesnevneren her er at alle drømmene kan finansieres med et forbrukslån (på www.anbefalteforbrukslån.no kan du lese mer om slike lån).

Alt er mulig

Selv om det kanskje virker uvirkelig, så kan det meste finansieres med et forbrukslån. Man behøver heller ikke ha alt for god råd, ettersom lånet baseres på fjorårets inntekt. Dermed kan du ha hatt en grei jobb og en grei inntekt, uten å ha spart særlig mye, og allikevel få et ganske så bra forbrukslån.

Dette kommer av at forbrukslån er uten sikkerhet, og du behøver derfor ikke å ha spart opp mye penger på egen hånd. Samtidig kan du bruke pengene på akkurat hva du vil, noe som gjør at forbrukslån virkelig kan være med på å oppfylle drømmen – uansett hva den måtte være!

Søke om forbrukslån

Utover dette så er heller ikke resten av søkekriteriene særlig kompliserte. Så lenge du er myndig og har en relativt grei inntekt, så får du som regel låne penger. Og så må du naturligvis ha gjort opp for deg tidligere – med det mener vi at du ikke må ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Lykke til med søknaden!