Forbrukslån
Forbrukslån

Låneformidlere er en type låneagenter som formidler forbrukslån fra flere forskjellige banker, for deg som forbruker betyr dette økte muligheter for bedre betingelser kontra det å gjøre alt arbeidet selv! Hvordan fungerer dette? Svaret er enkelt, du fyller ut et søknadsskjema, deretter blir din søknad videreformidlet til de aktuelle bankene. Deretter velger du det beste lånet, dette betyr spart tid og sparte penger! Det er også verdt å nevne at alle søknader selvfølgelig er 100% uforpliktende og kostnadsfrie!

Hvordan foregår søknadsprosessen?

Først og fremst, så må du fylle ut et søknadsskjema på selskapets hjemmeside. Dette skjemaet kan være omfattende, eller mindre omfattende. Hvis det siste er tilfellet, så kan du regne med å få en telefonsamtale hvor du kan oppgi mer utfyllende informasjon. Dette er vanlig, og ikke noe du bør frykte. Husk at disse agentene er der for å hjelpe deg med å få et forbrukslån (og samtidig tjene penger for seg selv), ikke for å skremme deg på noen måte! Uansett, deretter blir søknaden viderformidlet og behandlet av bankene/finansselskapene, og blir den innvilget, så får du et tilbud om lån. Da kan du velge hvilket lån uten sikkerhet du ønsker (du tar selvfølgelig det beste), og noen dager etterpå er pengene på konto.

Hvilke låneformidlere anbefales?

Nå til dags finnes det faktisk mange slike låneformidlere på markedet, noen mer kjente enn andre, men hvilke anbefales? Blant de med mest fartstid anbefales Telefinans (står blant annet bak FolkeLånet og Ryddelånet), Centum Finans og Axo Finans (mest for refinansiering av forbrukslån og kredittkort). Ellers kan også Finansiering24, Skala Finans, Lendo og Lend.no nevnes som gode alternativer! Det kan kanksje være en god ide å sjekke de ulike formidlerne, som allerede nevnt, så er jo alle søknader uforpliktende! Selv om mange samarbeider med de samme bankene, så finnes det unntak. De fleste samarbeider med kjente banker som yA Bank og Bank Norwegian, men noen også med relativt ukjente finansieringsselskap som BB Finans og Svea Finans.