Aconto Capital forbrukslån
Aconto Capital forbrukslån

Finansagenten Aconto hjelper deg når du skal sammenligne flere tilbud om forbrukslån. Agenten har dyktige saksbehandlere som videresender din søknad til alle banker agenten samarbeider med. Dette sparer deg for tid, samt at finansagenter ofte har erfarne folk som kan gi nyttige råd. Tjenestene deres er gratis for den som søker om forbrukslån (bankene betaler agenten provisjon), og søknaden er uforpliktende på samme vis som om du søker direkte til bankene på egen hånd.

10 tilbud om forbrukslån

Aconto er et av de raskeste selskapene som driver med formidling av forbrukslån. De svarer som regel umiddelbart på søknaden din, og deretter tikker tilbudene inn på løpende bånd. Du kan i beste fall få inntil 10 forskjellige lånetilbud innen det er gått fire timer. Dette avhenger selvsagt at det hele foregår i bankenes åpningstider. En søknad som sendes inn tidlig på en hverdag, kan i beste fall bety at lånet er utbetalt til kontoen din samme dag. I så fall må alt klaffe og gå raskt unna, og det vanlige er at det tar 1-3 dager alt ettersom hvilken bank du bruker.

Krav til søker

Kravene for å kunne søke om forbrukslån gjennom Aconto er at du er myndig, tjener mer enn kr 200 000 i året og ikke har betalingsanmerkninger. Du trenger ikke være norsk statsborger, men du må ha skattet til Norge de siste tre årene (samt være registrert med adresse i Folkeregisteret). Lånerammen er nylig økt til kr 500 000. Det vanlige er at man ikke trenger stille med sikkerhet for å få forbrukslån, selv for de høyeste lånesummene. Aconto tilbyr også hjelp dersom du har behov for å refinansiere annen gjeld. Du kan også søke om såkalte smålån gjennom denne agenten.