Forbrukslån
Forbrukslån

Et forbrukslån uten sikkerhet er aldri billig, det sier seg selv. Det fins likevel enkelte fordeler ved å ha et lån. Akkurat som for alle andre lån, gir også denne typen lån mulighet for fradrag på skatten. I skrivende stund gis det 28% fradrag på renteutgifter ved lån. Dette må du altså også ta med i beregningen når du får et tilbud fra en utlåner. Selv om lånet er dyrt, kan pengene likevel investeres lurt og gi deg mer tilbake.

Skjulte kostnader?

Mange mennesker er redde for at det ligger skjulte kostnader i lånekontrakten. Ikke det at banken prøver å lure oss, det handler snarere om at vi selv ikke har forstått alle betingelsene. I dag gjør banker og utlånere det lettere for oss når vi vurderer å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet. På utlånernes hjemmesider fins det såkalte lånekalkulatorer som er meget hendige. Vi taster inn det beløpet vi er interesserte i å låne og ser med det samme hvor mye lånet vil koste oss per måned og over hvor lang tid.

Et tilbud kun for deg

Banker og utlånere opererer med ulike renter, avgifter, gebyrer og aldersgrenser. Det snakkes om nominell og effektiv rente samt andre ord og uttrykk som mange finner abstrakte og uforståelige. Hva betyr alt dette for min økonomi helt konkret? Av denne grunn vil de aller fleste utlånere vurdere din søknad individuelt og gi deg et tilbud, helt uten kostnader. I tilbudet får du klar oversikt over hvor mye du må betale per måned, samt hvor mange måneder du vil måtte nedbetale lånet. Alle låntakere i Norge kan dessuten betale ned på sitt lån raskere enn avtalt med utlåner, uten at det medfører ekstrakostnader. Søk om et forbrukslån uten sikkerhet og få et helt konkret og klart svar.