yA Bank forbrukslan
yA Bank forbrukslan

Når du leter etter et godt forbrukslån er det flere faktorer som bør vurderes. Renter er selvfølgelig viktige, men du bør også se på nedbetalingsordninger. Du vil raskt oppdage at det kan variere på dette punktet. Forbrukslån fra yA Bank gir deg gode betingelser blant annet på dette punktet.

yA Bank og lån

yA Bank er en norsk registrert bank, og er en av de yngre bankene (om man kan kalle en bank på 9 år det). Her kan du låne penger til alt fra båt og bil til smålån uten sikkerhet. Forbrukslån fra yA Bank er mulig å få fra kr 25 000, og helt opptil kr 400 000. Du trenger heller ikke stille sikkerhet for lånebeløpet. Banken har en unik mulighet, for deg som ikke klarer betale ned så mye på et forbrukslån den første perioden. Her er det mulighet til å få opptil 3 års avdragsfrihet. Det betyr at du kun betaler rentene på lånet, mens selve lånesummen er konstant.

Forbrukslånet fra yA Bank

Forbrukslån fra yA Bank kan altså fås opp til størrelsesorden kr 400 000, og med en nedbetalingstid på 12 år. Ser du på låneeksemplet til banken vil et lån på kr 65 000 gi en effektiv rente på 15,85%. Det krever at lånet er nedbetalt på 5 år. Tar du opp større lånesummer, og med annen nedbetalingstid, vil den effektive renten være en annen. Dette gjelder også hvordan du kommer ut på en kredittsjekk. Du vet egentlig ikke hvilken rente du vil bli tilbudt før du får lånetilbudet, men eksempelrenten gir deg en pekepinn i forhold til andre banker.