yA Bank forbrukslan
yA Bank forbrukslan

yA Bank har vært en aktør på det norske markedet for forbrukslån siden 2006, og har i løpet av denne tiden samlet rundt 100 000 kunder. Banken har vunnet Dine pengers bank NM i 8 år på rad, noe som absolutt taler til deres fordel. Banken tar godt vare på sine kunder og har gunstige renteforhold. Banken er en norsk bank med konsesjon fra norske myndigheter, og er underlagt norske regler for tilsyn. Banken er medlem av Banksikringsfondet, og derfor så er innskudd hos banken sikret opp mot kr 2 000 000. Banken er blant de gunstigste tilbyderne på forbrukslån markedet.

Betingelser for forbrukslån i yA Bank

Hos yA Bank kan må få forbrukslån uten krav til sikkerhet fra kr 25 000 til kr 500 000. Den maksimale nedbetalingstiden er 15 år, noe som gir lave månedsbeløp. Man kan fritas for avdrag i opptil tre år. For å kvalifisere for lån må man ha fylt 20 år og ha en minimuminntekt på kr 250 000 per år. Det er også viktig å ikke ha betalingsanmerkninger, som følge av misligholdet lån eller åpne inkassosaker.

Det kan lønne seg å søke om refinansiering for dyre smålån eller kredittkortgjeld. Med et godt forbrukslån kan utgiftene reduseres betraktelig. Ikke bare sparer man seg for månedsavgifter fra mange forskjelligere utlånere, men man kan også lett redusere den effektive renten med en betydelig faktor.

Hvordan søker man?

Hos yA Bank kan man ikke søke på forbrukslån online, men man kan sette i gang søknadsprosessen på hjemmesiden til banken. Deretter må man vente på søknadsdokumenter som kommer per e-post. Her vil man måtte dokumentere diverse personopplysninger.