Forbrukslån
Forbrukslån

De siste årene har utlånsbransjen nærmest «eksplodert», og nordmenn låner som aldri før. Konkurransen er hard, men til tross for dette kommer det enda nye aktører som tilbyr forbrukslån. Re:member, mest kjent for kredittkort frem til nå, tilbyr nå også forbrukslån (se forsiden for oversikt over alle lånetilbud).

re:member forbrukslån

Her hos oss er re:member et velkjent selskap for kredittkort. Selskapet er et underselskap av EnterCard, som de aller fleste kortbrukere kjenner til. Nå får du også forbrukslån fra selskapet: lev! Navnet henspiller på alle mulighetene dette lånet kan gi deg. Her kan du låne mellom kr 10 000 og kr 350 000 uten sikkerhet. Hva du benytter pengene til legger ikke re:member seg oppi. Rentesatsen er fullt ut konkurransedyktig opp mot andre utlånere av usikrede lån. Den nominelle renten ligger mellom 7,95% og 19,95%. Hvilken rente du vil ende opp med fastsettes etter en kredittsjekk. Har du kredittkort fra re:member fra tidligere vil det være smart å nedbetale noe av denne gjelden før du søker. Har du tatt ut alt på kredittkortet kan det være at renten din på lånet blir av de høyeste.

Andre vilkår og betingelser

Lev er et gunstig forbrukslån, med muligheter også for de som på grunn av aldersgrenser ikke får lån hos andre utlånere. Aldersgrensen på re:member lev er 18 år. Det tilkommer et etableringsgebyr på lånet, pålydende kr 750. Fakturagebyret er på kr 35. Dette lånet gir muligheter for fleksibel nedbetaling, med maksimal nedbetalingstid på 12 år. Når du søker må du kunne vise til en fast inntekt og ikke ha aktive betalingsanmerkninger. Er du usikker på om du slipper gjennom nåløyet har du mulighet til å ha en medlåner for å lettere få lånet.