Forbrukslån
Forbrukslån

Minilån, mikrolån, smålån og SMS-lån, kjært barn har mange navn. Uavhengig av navnet betyr dette forbrukslån på lave summer, og som kommer inn på konto samme dag. Dette er lån for deg som trenger penger raskt, og betaler tilbake raskt.

Minilån fra L’EASY

L’EASY er i utgangspunktet et dansk selskap, men de har etter hvert fått et solid fotfeste i flere skandinaviske land. De tilbyr vanlige forbrukslån opp til kr 50 000, men har nå også lansert et mindre lån – Minilån. Dette er et lån hvor du har muligheten til å låne mellom kr 5 000 og kr 10 000. Du kan ha maksimalt 3 år på å betale tilbake hele lånet, inklusive renter. Hvilken rente du får på lånet bestemmer selskapet etter at de har kredittsjekket deg. I utgangspunktet ligger den årlige effektive renten mellom 25,06% og 40,60%. Kommer man godt ut på kredittsjekken vil en få laveste rentesats. Du må vøre fylt 20 år for å kunne søke om dette lånet.

Slik søker du

Når du går inn på siden for søknad på dette lånet finner du et søknadskjema. Her fyller du inn dine personlige opplysninger, og trykker send. Enklere kan det ikke gjøres. L’EASY garanterer et svar på søknaden allerede innen en time, om du søker innen kontortiden deres. Svaret gis over e-post eller telefon, og du har mulighet til å signere lånepapirene rett etter at lånet er innvilget. Låneavtalen kan faktisk signeres med BankID, og det vil si at pengene også vil kunne være på konto samme dag om alt klaffer. Skulle du søke sent på dagen har du pengene mest sannsynlig dagen etter. Dette er også et forbrukslån hvor du kan ha avdragfrihet om du ønsker, i opptil 60 dager. I tillegg koster det deg ingenting ekstra om du løser inn lånet raskere enn avtalt.