Forbrukslån
Forbrukslån

Forbrukslån har kommet for å bli, det er det vel ikke mange som er uenige om. Grunnene til at vi søker om forbrukslån kan dog være veldig forskjellige. Noen får plutselig et akutt behov for penger til en uforutsett regning eller reparasjon og da er løsningen gjerne et forbrukslån. Andre ønsker å pusse opp litt hjemme, men det å legge penger til side for å erstatte det gamle kjøkkenet med et nytt, det er ikke enkelt. Noen sparer opp en del selv og låner resten, mens andre må søke finansiering til hele prosjektet. Sist, men ikke minst er det dem som ønsker seg litt ekstra i hverdagen eller ønsker å gjennomføre ulike små prosjekter. Uansett grunn, så er et forbrukslån sjeldent et problem så lenge du vet du har økonomi til å betale lånet tilbake med renter og faktisk gjennomfører det.

Skal du finne et forbrukslån med beste rente 2018, så kommer det litt an på hvor mye du trenger å låne. Vi har funnet to lån som har den laveste potensielle renten. Den ene er best på mindre lån og den andre på de store lånene.

Santander

Hos Santander er det mulig å søke om lån på mellom kr 10 000 og kr 350 000. Lånet kan du betale tilbake over 1 år eller opptil 15 år. Fordelen med Santander er at du ikke betaler noe termingebyr eller etableringsgebyr om du låner mindre enn kr 70 000. Dette er selvsagt med på å påvirke den effektive renten og derfor blir den lavest mulige renten på 8,6 %. Hvor mye du må betale i rente avgjøres først etter din søknad har vært gjennom en kredittvurdering. Du må ha fylt 25 år for å kunne søke om lån hos Santander.

Forbrukslån med best rente fra Komplett Bank

Trenger du et større lån, så er det Komplett Bank som kan tilby den laveste renten. Du kan låne inntil kr 500 000 og selv velge hvor lang tid du vil bruke på å betale lånet tilbake, dog maksimalt 15 år. I utgangspunktet er den laveste effektive renten på 9,7 %. Men igjen avhenger dette av kredittvurderingen. Har du en solid økonomi, så er det mulig med en rente på mindre enn 10 % effektiv rente.