Forbrukslån
Forbrukslån

Et forbrukslån kan føre til store forandringer i økonomien for enkelte, mens andre igjen ikke har noen problemer med å behandle et slikt lån. Enkelte vil kunne betale avdragene hver eneste måned uten å tenke på det, mens andre igjen kanskje trenger en pause eller to. Og da finnes det heldigvis et lån for deg!

Unik nedbetalingsmetode

For den helt ferske banken Komplett Bank (lansert i 2014) har nemlig en unik nedbetalingsmetode for sine forbrukslån. Det er nemlig avdragsfritt når du selv ønsker det, slik at du den ene måneden kan betale vanlige avdrag, mens du neste måned betaler kun renter, eller senker avdragene.

Du styrer nemlig avdragene for lånet hver eneste måned, noe som gjør det svært enkelt å ha kontroll over økonomien. Dette passer perfekt for deg som ønsker et forbrukslån uten at du må ha en stram hverdag av den grunn. Du kan til og med betale avdragsfritt så lenge du ønsker!

«Evig» nedbetalingstid

Forbrukslånet fra Komplett Bank gir deg dessuten friheten til å ta den tiden du trenger til å nedbetale gjelden. Det har nemlig ingen begrensninger på nedbetalingstid! Der andre banker har et tidskrav på 12 eller 15 år, så bestemmer du dette helt og holdent selv hos Komplett Bank. Det er absolutt unikt for norske forbrukslån, og noe man helt klart bør utnytte.