Axo Finans forbrukslån
Axo Finans forbrukslån

Når man oppdager at man kunne trenge et forbrukslån er det viktig å sammenligne forskjellige banker. Det finnes utallige tilbud, og vilkårene er like forskjellige som bankene. Det er ikke få som til slutt bare har valgt en bank uten å sjekke mer nøye, og det kun for at man blir lei. Bruk heller en finansagent, som Axo Finans.

Axo Finans

En av finansagentene du finner her hos oss er Axo Finans. Axo har samlet flere banker, som kan gi deg tilsvarende lånetilbud. Du vil motta lånetilbud fra opptil seks forskjellige banker, uten at det forplikter deg. Du vil blant annet få tilbud fra kjente yA Bank og Bank Norwegian. Denne finansagenten tilbyr sine tjenester i både Norge og Sverige, og tilbyr gode lån fra sine samarbeidende banker. Høyeste lånebeløp du kan søke om er kr 500 000, og det kreves ikke at du stiller pant for beløpet. Det er ikke kun det ordinære forbrukslån du kan få her, men også lån til refinansiering kan man søke om. Dette er en fin mulighet til å få ryddet opp i gammel gjeld, uten at det blir dyrere totalt sett.

Søknadsprosessen for forbrukslån

Å benytte Axo Finans er gratis for deg. Axo får sin betaling fra den banken du velger å benytte. Det er enkelt og greit å søke lånet online, og du sender kun en søknad. Det er Axo som deretter videresender denne til alle sine samarbeidende banker. Renten du tilbys settes etter at bankene har kredittvurdert deg. Ser man på renteeksempelet viser det en effektiv rente på 15,84% for et lån på kr 65 000, som betales ned over 5 år. Du kan til slutt få en rente som er bedre om du kommer godt ut på en kredittsjekk.