Forbrukslån
Forbrukslån

Det er tidsbesparende å finne forbrukslån gjennom en låneagent. En søknad som så sendes ut til flere forskjellige banker. Deretter har du mulighet til å velge hvilken du vil benytte når tilbudene kommer i retur. Telefinans er den eldste låneagenten i Norge og kan skilte med 30 års erfaring.

Telefinans

Denne låneagenten er en av de godt kjente, og har som sagt vært på markedet i hele 30 år. Å ha så lang erfaring er ikke å kimse av, og dermed en låneagent som har vist seg stabil og dyktig. Selv om det til stadighet kommer nye låneagenter til klarer Telefinans å holde seg oppdatert, og kan vise til mange samarbeidspartnere. Gjennom denne låneagenten kan du finne forbrukslån, kredittkort og muligheter for å refinansiere. Lånene er delt i smålån som er opp til kr 75 000, og lån helt opptil kr 500 000. Maksimalgrensen oppad på høye lån er nytt av året (2015), og et nytt eksempel på at agenten til stadighet forbedrer sine tjenester.

Forbrukslån fra Telefinans

Antallet banker denne låneagenten samarbeider med er et av de bredeste tilbudene i landet. Du vil bli tilbudt forbrukslån fra banker som Santander Consumer Bank, yA Bank, Bank Norwegian med flere. Dermed skal det være nok tilbud til at du kan sammenligne en mengde gode lånetilbud før du bestemmer deg. Rentenivået er gjennomsnittlig på 11%, men den vil variere utfra lånebeløp og kredittsjekk. Hver enkelt bank vil komme med endelig rentenivå når du mottar lånetilbudet. Skal en se på tidligere erfaringer her hos oss, vil vi tro en god del vil få høyere rente enn dette til slutt på grunn av lav kredittscore. Likevel vil rentenivået være fullt konkurransedyktig opp mot andre låneagenter.