My Credit forbrukslån
My Credit forbrukslån

Finansagenten my credit er blant de beste formidlerne av forbrukslån på markedet. Selskapet gir søkere veiledning og rådgivning som gjør det meget enkelt å søke om lån hos mange selskaper på en gang, og å finne det tilbudet som passer best til egne behov. Som finansagent er my credit avhengig av å signere søkeren til en låneavtale, for å betales provisjon av den banken som gir lånet. Dette er likevel ikke en grunn til bekymring. Slik fingerer det nemlig alltid med finansagenter. For søkeren selv er nemlig tilbudet om hjelp med søkningen gratis.

Hva skjer når man søker på forbrukslån hos my credit?

Søker man på forbrukslån med hjelp av my credit, så fyller man kun ut en søknad online. Det er et krav at søkeren har BankID. Hvis du fortsatt ikke her en BankID-brikke er det lurt å skaffe seg den, siden det i tillegg til å gjøre søknadsprosessen langt raskere, også er et krav for å søke hos mange selskaper. Slik er det også hos my credit.

Svar på søknaden om forbrukslån innhentes fra mange selskaper

I løpet av få timer får man igjen svar fra de forskjellige tilbyderne av forbrukslån. Dette gjør at man kan sammenlikne priser. Det å bruke en finansagent, fører også gjerne til at bankene gir bedre betingelser. Siden agenten er i spillet vet de at du sammenlikner tilbud. Derfor vil de gjerne gjøre tilbudet mer attraktivt. Finner søkeren et tilbud som han er fornøyd med så signeres papirene digitalt. Gjerne har man da pengene på dagen.

Les også: Verdt å vite om finansagenter.