Pengi forbrukslån
Pengi forbrukslån

Pengi er en veletablert finansagent som tilbyr sin ekspertise til den som er på jakt etter et godt forbrukslån. Utvalget hos selskapet er stort. Utvalget av lånestørrelser varierer fra kr 500 000, noe som er et stort og langsiktig lån, hele veien ned til kortsiktige smålån på kr 5 000. Dette betyr at selskapet kan oppfylle de aller fleste behov. Her kan alt fra båtkjøp til en ny tv finansieres, og ingen av lånene har krav til sikkerhet. Hva er et lån uten sikkerhet? Les her.

Betingelser for forbrukslån fra Pengi

Det er vanskelig å si hvilke betingelser som man får på et forbrukslån, før søknaden er besvart. Betingelsene er nemlig avhengige av den kredittvurdering som den enkelte banken gjør, av søkerens private økonomi. Fordelen ved å bruke Pengi er at man får svar på søknaden fra mange banker. Slik kan man finne det beste forbrukslån, som er tilgjengelig. Den laveste nominelle renten som tilbys hos Pengi er på 7%. I tillegg til dette kommer et etableringsgebyr på kr 950 og et termingebyr på kr 45. En tommelfingerregel er at store beløp over lang tilbakebetalingstid har lavere renter, mens små beløp over kortere tid har høyere renter.

Det er enkelt å søke hos Pengi

Det er effektiv tidsbruk å søke om forbrukslån hos Pengi, ikke bare går det raskt, men man oppnår det samme resultatet som om man hadde fylt ut 10 søknader. Man må oppfylle noen grunnleggende krav for at det skal lønne seg å søke over Pengi sine hjemmesider. Søkeren må være over 21 år gammel. Det er også viktig at han har BankID slik at ting kan signeres gjennom nettet. En gyldig e-postadresse trengs for kommunikasjonen, og det samme gjelder for et norsk telefonnummer. Man må også ha en bankkonto, noe som de fleste har.