Forbrukslån
Forbrukslån

Det fins mange ting man gjerne skulle hatt noen ekstra kroner til. Det kan være ulike prosjekter man har gående som krever en liten ekstrakapital, eller det kan være å komme i gang med en plan. Å male om i huset, bygge om et rom eller to, eller legge grunnsteinen til en spennende produktutvikling krever ofte litt kapital. Men slike prosjekter får man sjeldent billige lån til. Med en trygg og stabil økonomi kan slike prosjekter realiseres med et forbrukslån.

Den store drømmen

Våre hemmelige drømmer trenger på ingen måte være meget kostbare, men litt koster det som regel alikevell. Store prosjekter har ofte hatt en ganske nøktern og edruelig start. Du har kanskje en hobby, eller stor interesse som du bruker mye tid på. For å kunne realisere en modell av ditt prosjekt må du også investere litt. Å finne investorer vil du unngå, dette er foreløpig din egen godt bevarte hemmelighet. Kanskje trenger du kun kr 50 000 for å komme i gang? Et forbrukslån på kr 50 000 kan du fint klare med en gjennomsnittelig inntekt.

Nye omgivelser

Etter å ha bodd i den samme boligen i 10 år, føler mange et behov for litt forandring i interiøret. Bruk forbrukslån til oppussing av bolig. Det være seg møblement eller farger, romfordeling eller parkett. Par som har barn som har flyttet ut pleier også ofte å gjøre om litt i hjemmet. Gjør en vurdering av hva som trengs, sett opp et detaljert regnestykke over utgiftene og undersøk om et forbrukslån vil kunne være en fornuftig løsning. Et lån på mellom kr 30 000 og kr 50 000 vil de aller fleste fint kunne betjene, samt ha ute av verden på relativt kort tid.