Forbrukslån
Forbrukslån

Når du trenger et forbrukslån vil du også trenge et godt forbrukslån. Låneagenter, eller finansagenter (se oversikten) som det også kalles, hjelper deg med dette. Du slipper jobben med å lete opp tilbud selv, og kan ved svaren på en søknad velge det beste tilbudet av flere.

Finanshjelpen

Denne finansagenten (låneagenten) er en nykommer, men det er ingen hemsko for dette selskapet. Selskapet eies av Leads AS, som utelukkende tilbud web baserte tjenester. I Norge samarbeider Finanshjelpen med Centum Finans. Gjennom dette samarbeidet kan en søke forbrukslån og refinansiering. Tjenesten Finanshjelpen tilbyr er gratis for deg, da selskapet får sin betaling fra banker de samarbeider med. De får sin betaling uavhengig av om du slår til på lånetilbudene eller ikke. Dermed kan en føle seg trygg på at ingen bank favoriseres foran en annen. Det er enkelt og med den ene søknaden vil du kunne få tilbud om lån fra 10 forskjellige banker.

Lånetilbudene

Det er et godt spenn på tilbudene gjennom Finanshjelpen. Her kan du finne lån så lave som kr 5 000, og helt opp til kr 5 000. Dermed kan de fleste finne akkurat den summen en har behov for, og det fra banker som for eksempel Bank Norwegian og yA Bank. Akkurat nå vil den nominelle renten på et lån gjennom selskapet begynne på 7,80%. Den effektive eksempelrenten vil ligge på 16,60% for et lån på kr 65 000. Det vil ikke være mulig å garantere en bestemt rente for deg, da dette er bankene som setter. Det gjør de etter at hver bank har kredittsjekket deg. Finanshjelpens jobb er kun å formidle søknaden din videre til flere.