Zmarta forbrukslån
Zmarta forbrukslån

Du spør deg kanskje om det er trygt å bruke en finansagent? Sikkerheten hos Zmarta skal være høy. Du som bruker tjenesten, skal kunne forvente, at informasjonen din ikke misbrukes. Zmarta ønsker å være en seriøs aktør på markedet, da er det viktig at du som bruker tjenesten føler deg trygg. Finansagenten Zmarta setter derfor sikkerhet høyt.

Søke forbrukslån hos Zmarta

Før i tiden var det slik at man måtte i møte hos banken for å ta opp lån, og forbrukslån. Tidene er forandret, nå kan du enkelt søke om forbrukslån, på nett.
Når du skal søke forbrukslån hos Zmarta, må du være over 18 år, ha minst kroner 120 000 i årsinntekt, og bo i Norge. Dersom du har betalingsanmerkninger, sender dessverre ikke Zmarta videre din informasjon, til sine kontakter. Zmarta er en gratis tjeneste, uansett om du godtar tilbudene du får eller ei. Informasjonen din sendes videre til Experian. Experian gjør en kredittsjekk på bakgrunn av dine opplysninger, og scorer deg på en skala fra 0 til 100. Høy score på skalaen gir lavere renter. Havner du under 10, får du som regel ikke tilbud om forbrukslån.

Zmarta og sikkerhet

Når du søker forbrukslån via Zmarta vil dine opplysninger først behandles av Zmarta, som igjen videresender for kredittsjekk hos Experian. Opplysningene dine sendes kryptert, slik at informasjon ikke kommer på avveie. Zmarta oppdaterer sine rutiner, og systemer ved jevnlige mellomrom. Dette for å ivareta din sikkerhet. Alle låneagenter i Norge, plikter å sørge for at sikkerheten for sine brukere er ivaretatt. Slik skal du være trygg på at din søknad, og opplysninger, ikke havner på avveie.