Forbrukslån
Forbrukslån

Når man tar opp et lån sjekker man som regel betingelser og rentene nøye. Sjekker du gebyrene like nøye? Gebyrene kan variere vel så mye som renter og annet. Det er ofte etableringsgebyrer og termingebyrer, og over tid kan dette bli en del penger. Da er det godt at en del aktører har forbrukslån uten, eller med lave, gebyrer.

Santander Consumer Bank

En av de store gigantene i finansverden, Santander, har lån og kreditter i fleng å velge mellom. Siden selskapet er så stort og omfattende er kanskje det en av grunnene til at de kan tilby gode betingelser. Her sparer du gode penger på gebyrer. Santanders forbrukslån har ikke etableringsgebyr, slik de fleste andre har. I tillegg er termingebyrene kr 0. Bedre kan det ikke bli. Rentene er også gode, men varierer fra lån til lån. Utgangspunktet er 9,4% nominell rente. Dermed har de altså gode renter og null gebyrer. Penger spart.

GE Money Bank

Denne banken er en av de godt etablerte i Norge, etablert allerede i 1946, og nå også en av de største tilbyderne av lån og kreditter av ulike slag. GE Money Bank har gode renter, men enda bedre er gebyrene. Du sparer hele etableringsgebyret om du tar et forbrukslån her. De har termingebyrer, så det må man regne inn i tilbakebetalingen, men kr 45 pr termin er ikke store summen, så sant man ikke har maksimal tilbakebetalingstid. Da vil det koste en del til sammen. Nominell rente på lån starter på 7,9%. Rentesatsen vil variere, og mest sannsynlig bli noe høyere for mange.