Forbrukslån
Forbrukslån

Skal du realisere en gammel drøm, dra på tidenes ferietur, pusse opp huset eller kjøpe ny bil? Da trenger du kanskje et forbrukslån? Slike lån er uten sikkerhet, pengene kan derfor brukes til hva du vil! Som oftest kan du låne fra kr 5 000 til kr 360 000, men dette varierer fra lånegiver til lånegiver. Betingelsene for forbrukslån varierer veldig, dette fordi renten settes individuelt med bakgrunn i din personlige økonomi!

Enkelt å søke forbrukslån på Internett

Det finnes en rekke aktører i Norge som tilbyr forbrukslån, både tradisjonelle banker og uavhengige finansinstitusjoner, du finner dem enkelt ved å google på Internett. Det er enkelt å søke forbrukslån på Internett, du fyller ut søknadskjemaet på få minutter, og ofte får du svar umiddelbart. Hvis lånegiver trenger ytterligere dokumentasjon må du ettersende dette, så det er ofte greit å ha papirene dine i orden før du søker.

Forbrukslån gjennom en uavhengig låneformidler

Når du sender inn en søknad om forbrukslån til hver enkelt bank, er det vanskelig å sammenligne de ulike lånene, for så å velge det lånet med best betingelser. Som et alternativ til dette er det mulig å søke forbrukslån gjennom en uavhengig låneformidler, dette er selskaper som samarbeider med en rekke banker. Du sender inn en søknad, denne blir så videreformidlet til disse bankene, du velger deretter det lånet med best betingelser. En søknad, flere tilbud! Enklere enn dette blir det ikke! Populære låneformidlere i Norge er blant annet Axo Finans, Centum Finans og Real Finans.

Mange penger å spare hvert år

Hvorfor er det viktig å velge et forbrukslån med gode betingelser? Svaret er enkelt, dette må du gjøre for å det billigste lånet. Et forbrukslån har som oftest høyere rente enn lån med sikkerhet, gjerne fra 15% til 35%. Så låner du f.eks. kr 100 000 er det mange penger å spare hvert år hvis du velger det rette lånet!

Les mer om forbrukslån, og sammenlign ulike lån,  på www.finnforbrukslån.no.