Forbrukslån
Forbrukslån

Hvis vi fortalte deg at du kan sende én søknad, og få flere lånetilbud på forbrukslån i retur – ville du gjort det da? Svaret bør være en rungende “JA”. Det er nemlig ingen grunn til at du skal slite med å sende i vei søknader på ulike nettsteder, når du har tjenester som gjør akkurat den samme jobben for deg.

Lendo er mest aktuell

Det finnes flere låneformidlere på nettet, men Lendo er nok den mest populære når det kommer akkurat til forbrukslån. Her gjør du akkurat som beskrevet ovenfor – du fyller ut en søknad på nettsidene til Lendo, og etter kort tid får du tilbud fra deres samarbeidende banker i retur. Du velger selv om du vil takke ja til én, flere eller ingen.

Alt du behøver å gjøre, er å fylle ut dine personlige detaljer. Det tar maksimalt fem minutter, og det tar heller ikke lang tid før du får svar på søknaden.

Hvem kan søke?

Vanlige krav gjelder for de som vil søke om forbrukslån via Lendo. Det betyr at du må være norsk statsborger, ha en liknet inntekt (den varierer noe fra bank til bank) og ikke ha noen betalingsanmerkning. Lendo sender søknaden din til følgende banker: GE Money Bank, OPP Finans, yA Bank, Ikano Bank, Santander, Finaref, BB Finans, Collector, Bluestep Finans, Svea Finans og Ekspress Bank.