Forbrukslån
Forbrukslån

Har man ikke råd til å dra på reise, så bør man kanskje la være. Det høres jo fornuftig ut, men enn hvis man vet at pengene kommer inn på konto innen noen måneder? Da kan faktisk et forbrukslån (les mer på anbefalteforbrukslån.no) være en realistisk og god løsning, ettersom man ikke betaler for mye ekstra for reisen.

Utforske verden med forbrukslån

Kanskje ønsker man å reise tidlig på året, vel vitende om at man får feriepenger og penger tilbake på skatten når sommeren kommer. Det gjør at man kanskje på nåværende tidspunkt ikke har råd til å finansiere reisen, og et forbrukslån vil være nødvendig. Med en rente på mellom 10-20% vil det uansett ikke bli svindyrt med et par måneders nedbetaling.

Får du en ekstra god rente, kan du ta deg råd til å bruke lengre tid på å nedbetale forbrukslånet. Da får man en mer fleksibel hverdag, og kan nyte seg en god ferie selv om man kanskje egentlig ikke har så god råd.

Et kredittkort kan også brukes

Vet man at man blir å betale reisen innen det har gått 45-52 dager, så kan et kredittkort være et alternativ til et forbrukslån. Dette fordi at kortene er rentefrie i denne perioden, og man vil faktisk kunne finansiere reisen «gratis» i to måneder. Da slipper man også etableringsgebyret som påløper ved et vanlig lån.