Forbrukslån
Forbrukslån

Lendo er landets mest populære låneformidler, og sørger hver eneste dag for at flere titalls nordmenn får oppfylt «drømmen» om forbrukslån. Her kan du nemlig legge inn en enkelt søknad om et lån, og allerede samme dag ramler det inn tilbud fra inntil ti norske banker. Høres det ikke bra ut?

Fordeler med å søke lån hos Lendo

Det finnes mange tjenester tilsvarende Lendo på markedet, men dette selskapet er eid av landets største mediekonsern i Schibsted, og følgelig finner man her de beste lånene og den beste renten. Samtidig er tjenesten helt gratis, og gir deg uforpliktende tilbud på flere av markedets beste forbrukslån.

Søker du om forbrukslån gjennom Lendo, så får du tilbud fra banker som OPP Finans, yA Bank, Santander og Ikano. Med andre ord så er det en del store aktører her!

Slik er et lån fra Lendo

Akkurat hvilke betingelser du får på lånet vil være avhengig av din økonomiske situasjon og hvilken bank du velger, men man har uansett noen generelle betingelser og tall vi kan se nærmere på for et slikt forbrukslån.

For eksempel så er den gjennomsnittlige renten for et forbrukslån søkt om hos Lendo på 16,84%. Du kan her søke om å låne inntil kr 350 000 med en nedbetalingstid på 12 år. Det er absolutt ikke dårlig!