Forbrukslån
Forbrukslån

Kjernen i det å være en forbruker, og spesielt i det å være en god forbruker, er å være bevisst. Man kan være bevisst på flere måter og fellesnevnere som pris og kvalitet er gjengangere i så måte Dessverre er det slik at vi nordmenn ikke bestandig er like bevisste når det kommer til økonomi og lån som når vi handler dagligvarene våre, og derfor er det mange som betaler altfor dyre renter når de søker om forbrukslån. Disse lånene er meget populære i Norge, men det ser ut til at det er en tendens til at vi hopper på det første og beste lånet vi finner – og det er da strengt tatt ikke nødvendig i og med at det finnes gode løsninger for å unngå dette.

Å unngå å sammenligne forbrukslån er dårlig butikk – enkelt og greit. Om det skyldes latskap, uvitenhet eller noe annet spiller egentlig ikke noen rolle, for dette er noe man burde ta seg tid til å gjøre. Hvis man ikke har denne tiden eller rett og slett ikke får til, så kan man få noen andre til å gjøre det for seg – helt gratis!

Lånemegleren.no er en slik tjeneste og for din egen del kan det sannsynligvis ikke bli enklere enn dette. Du sender inn en enkel søknad som det tar kort tid å fylle ut, og deretter vil du innen 15 minutter bli kontaktet av en hyggelig kundekonsulent. Etter at søknaden din er gjennomgått for å sjekke den for eventuelle manglende opplysninger, sender Lånemegleren den videre til en rekke banker for vurdering.

Alt dette slipper du å forholde deg til, og mens bankene ser på søknaden din og kjemper om din gunst kan du ta det helt med ro. I løpet av kort tid vil Lånemegleren få svar fra bankene og deretter sende deg det tilbudet som har de beste betingelsene.

Du har da vært en bevisst kunde, og kan slå deg til ro med at du har sikret deg det billigste lånet totalt sett.