Forbrukslån
Forbrukslån

Uansett hva vi mennesker skal gjøre, så elsker vi å gjøre som andre. Spesielt når vi skal kjøpe noe nytt, eller gjøre noe vi er usikre på. Det samme gjelder for forbrukslån. Hvorfor velge et dyrt og ukjent lån, når du kan velge et som er billig og populært? Det lurer vi også på.

Tre sikre stikk

Vi har drevet med sammenligning av lån over lengre tid, og det er tre lån som spesielt utmerker seg blant våre besøkende. Vi skal nå se nærmere på hvert enkelt av de tre lånene, som alle har sine fordeler – og få ulemper dersom man sammenligner de med mange andre forbrukslån på markedet.

Bank Norwegian

På kort tid har Bank Norwegian vunnet frem til norske bankkunder med sitt populære forbrukslån. Her kan du låne så mye som kr 400 000 og få en effektiv rente på 17,80%. Det fine med lånet er at det har 18-årsgrense, og du kan bruke pengene på hva du vil.

yA Bank

Et forbrukslån fra yA Bank er svært populært blant norske forbrukere. Her søker du om et lån på opptil kr 360 000, og får en effektiv rente på rundt 16,56% – blant markedets laveste.

GE Money Bank

GE Money har du helt sikkert hørt om, og banken har nylig «oppdatert» sitt forbrukslån til å matche dagens standarder. Nå kan du søke om kr 250 000 og få en av markedets beste renter på 16,84%.