Forbrukslån
Forbrukslån

Har du tatt mindre smarte valg og pådradd deg stor forbruksgjeld i form av kredittkort og andre små lån? Mange nordmenn er i en slik situasjon, tilgangen på raske penger gjennom f.eks. kredittkort er stor, i tillegg har slik gjeld en tendens til å hope seg opp i store gjeldfloker, ihvertfall for personer med dårlig økonomisk kontroll (les mer om gjeldsproblemer). Finnes det en rask og grei utvei på slike problemer? Svaret er nei, det finnes aldri en enkel måte å bli kvitt gjeldsproblemer på, men et forbrukslån kan muligens være en god løsning!

Et forbrukslån kan brukes til hva du vil

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, slike lån kan brukes til hva en vil, også nedbetaling og refinansiering av andre lån og kreditter. Fordelen med refinansiering av ulike små lån gjennom et forbrukslån er at renter og gebyrer blir samlet på ett sted. Da blir det enklere å holde oversikten, samt at kostnadene blir lavere, da vil gjelden forsvinne raskere og, ikke minst, på en lettere måte!

De billigste og mest populære lånene

Det finnes en rekke aktører i Norge som tilbyr forbrukslån, både vanlige banker og uavhengige finansinstitusjoner. De billigste og mest populære lånene finner du blant hos GE Money Bank, yA Bank, OPP Finans, Bank Norwegian og Santander. Det er enkelt å søke forbrukslån på Internett, du fyller ut søknadskjemaet på få minutter, og ofte får du svar umiddelbart. Hvis lånegiver trenger ytterligere dokumentasjon må du ettersende dette, så det er ofte greit å ha papirene dine i orden før du søker.

Forbrukslån gjennom låneformidlere

Som et alternativ til å søke forbrukslån i hver enkelt bank kan du søke lån hos en låneformidler, da vil din søknad bli videreformidlet til flere banker, og du trenger kun å velge det lånet med best betingelser. En søknad, flere tilbud, enklere enn dette blir det ikke! Populære låneformidlere i Norge er blant annet Axo Finans, Centum Finans og Real Finans.