Forbrukslån
Forbrukslån

Når man skal ta opp et forbrukslån, så ønsker man at det skal være et lån uten sikkerhet. Men man ønsker også at kostnadene forbundet med lånet er så lave som overhodet mulig, for man behøver jo ikke betale mer enn det som er nødvendig. Disse tre billige lånene gir deg det du er på utkikk etter!

Santander Consumer Bank

Hos Santander kan du søke om et forbrukslån på inntil kr 350 000, og bruke hele 15 år på å nedbetale lånet. Ettersom dette lånet er blottet for gebyrer (kr 0 både i etablering og i termingebyr) er det absolutt å anbefale. Du kan søke om lånet når du har fylt 25 år, og snittrenten er på 16,70%.

OPP Finans

Den norske storbanken Gjensidige tilbyr gjennom sitt forbrukslån OPP Finans en lånesum på inntil kr 350 000, med en effektiv rente på 16,70%. På dette lånet er man nødt til å betale noen gebyrer, men som man ser påvirker ikke dette den effektive renten i særlig grad. Aldersgrensen for å søke er 21 år, og maksimal nedbetalingstid er 15 år.

Bank Norwegian

Fra datterselskapet til flyselskapet med samme navn kan du søke om å låne hele kr 500 000, noe som for øvrig er rekord for norske forbrukslån. Renten er på 17,80% og følgelig helt akseptabel, samtidig som aldersgrensen på 18 år gjør at man kan søke om lånet allerede i ung alder.