Forbrukslån
Forbrukslån

Kortsiktig gjeld er ikke uvanlig blant nordmenn, enten det er i form av forbrukslån, kredittkort eller såkalte SMS-lån. Det finnes mange måter å skaffe seg raske penger på det i det moderne samfunnet, men felles for dem alle er at det kan bli noe kostbart når de skal betales tilbake igjen. Heldigvis kan det problemet løses.

Refinansier gjelden din med forbrukslån

Se for deg at du betaler ned gjelden din til tre ulike banker, i form av de ulike lånetypene som nevnt innledningsvis. Da blir du nødt til å betale renter og gebyrer på hver enkelt sum, og spesielt et par av de to lånene kan være ganske så kostbare. I stedet for å ruinere deg på kostnader til banken, så bør du refinansiere.

Det man da simpelthen gjør, er å søke om et nytt forbrukslån (det kan du gjøre på denne siden) hos en annen bank. Du søker om det beløpet du har i gjeld fra før av, og forteller at du skal refinansiere. Da betaler du ned den gamle gjelden, og får en langt gunstigere rente på ditt nye lån.

Flere fordeler

Andre fordeler med å refinansiere, er at du nå får kun en instans å forholde deg til. Det gjør det enklere å holde oversikt over økonomien, samtidig som kostnadene naturligvis senkes. Du blir ikke gjeldfri av å refinansiere, men kan bli det raskere. Alt i alt så er det kun positivitet innblandet!