Forbrukslån
Forbrukslån

Det finnes flere gode alternativer å velge mellom for den som er på jakt etter et stort forbrukslån. Om du har et større prosjekt som du ønsker å realisere, så finnes det noen kjente og ukjente aktører som tilbyr større lån. Selskapene er alle solide, med lang erfaring i både utlån av penger, og i kundebehandling. På toppen finner vi Bank Norwegian, OPP Finans og Nordax Bank. Disse tre tilbyr alle store forbrukslån på opptil kr 500 000. Like under ligger Komplett Bank som tilbyr lån på opptil kr 400 000.

Tre selskaper med annen bakgrunn

Felles for tre av disse bankene er at de har sitt opphav i selskaper som egentlig driver med helt andre ting. Komplett er et navn som sikkert mange kjenner igjen. Selskapet driver egentlig hovedsakelig med salg av datamaskiner og elektronikk over netthandel og postordre. Her vokste bankvirksomheten ut av de små forbrukslånene som ble gitt for å finansiere kunders kjøp. OPP Finans, er på sin side et bankhus som er vokst ut av den Forsikringsselskapet Gjensidige. Bank Norwegian kan nok de fleste forbinde med det kjente flyselskapet. Det er fornuftig å anta at selskapenes overskudd direkte lånes ut som forbrukslån.

Les hos Vestkantavisen: Slik velger du best forbrukslån.

Forbrukslån fra Nordax skiller seg i så måte ut fra de andre tilbyderne

Nordax Bank er en av de største tilbyderne av forbrukslån i Skandinavia. Selskapet er bedre kjent i Sverige og Danmark, men det har vært aktivt i Norge siden 2003. Likevel er det kun opphavet som er forskjellig. Kvaliteten på det leverte er meget lik.

Les også: Hvem er best på store lån?