Forbrukslån
Forbrukslån

Bruker man en låneagent til å finne det beste forbrukslånet sparer man seg selv både tid og arbeid. Send en søknad, og få tilbud fra flere banker. Hvem som egentlig er den beste er ikke godt å si, men vi har våre favoritter.

Lendo – en av de beste

Her på sidene våre finner du helt fint mange gode låneagenter, men noen skiller seg klart ut. Lendo er en av våre favoritter, og når en ser på hva de kan tilby er kanskje ikke det så merkelig. Lendo samarbeider med et høyt antall forskjellige banker, om å tilby deg forbrukslån. Det beste er at alle disse bankene tilbyr deg samme eksempelrente. Effektiv rente for et lån på kr 65 000 vil i snitt ligge på 16,84%, med en nedbetalingstid på 5 år. Når du får selve tilbudene fra bankene kan du oppleve at renten varierer. Dette da renten settes etter at hver enkelt bank har foretatt en kredittsjekk på deg.

Centum Finans – en av de beste

Du legger kanskje merke til at overskriften her er lik den foregående? Årsaken er enkel – vi klarer ikke helt bestemme oss for hvem som egentlig er «den beste». Derfor kårer vi, i vår uhøytidelige test, begge som en av de beste. Centum Finans kan tilby deg forbrukslån fra 9 forskjellige banker. Disse bankene tilbyr gjennomsnittlig effektiv rente på 16,6%, for et lån på kr 65 000. Nedbetalingstiden er da over 5 år. Rentesatsene, på eksemplene, er her litt lavere enn hos konkurrenten Lendo. Den kan bli lavere, eller høyere, også her gjelder regelen med at endelig rente settes etter en kredittsjekk.