Forbrukslån
Forbrukslån

Når du søker om et forbrukslån kan du låne fra kr 5 000 og opp til kr 500 000. De fleste långivere tilbyr lån på inntil kr 100 000, men det er også flere å velge i blant når du har behov for å låne et større beløp.
Skal du pusse opp hjemme eller på hytta, så krever det gjerne et lån på minimum et par hundre tusen. Med et lån på den størrelsen, så er det viktig med en rente som er så lav som mulig. Et lån på f.eks. kr 300 000 vil koste en del penger i renteutgifter og det er stor forskjell på 15% i rente og 20%. Det kan fort være kr 1000 per måned å spare ved å velge riktig lån.

yA Bank

Hos yA Bank kan du låne inntil kr 500 000. Lånet kan maksimalt betales ned på 15 år. Den effektive renten vil variere fra kunde til kunde, men snittet ligger på ca. 16,7%. Hos yA Bank kan du få inntil tre års avdragsfrihet, hvilket vil si at du kun betaler renter i den perioden. Dette vil gi deg litt bedre rom i budsjettet ditt dersom du har behov for dette.

Bank Norwegian

Bank Norwegian er en av bankene med de beste betingelsene og som ofte kommer best ut i diverse tester. Du kan låne inntil kr 500 000 og betale lånet tilbake over 15 år. Den effektive renten begynner ved 9,59%, men det er de færreste som får innvilget en slik rente. Renten fastsettes nemlig individuelt og ut fra din økonomiske situasjon. Det krever således en meget høy inntekt å få en slik lav rente. Gjennomsnittsrenten ligger på 17,8%.