Forbrukslån
Forbrukslån

Den som har behov for en mindre sum penger bør ta seg en titt på mange av våre presentasjoner før h*n bestemmer seg. Det er vanskelig å si hvilket forbrukslån som er det beste i 2018, men vi kan gi mange gode hint og tips på hvordan man finner det lånet som er best for den potensielle søkeren.

Hva er et smålån?

Vi definerer et smålån som et forbrukslån, hvor lånesummen ligger under kr 50 000. I dette segmentet finnes det mange forskjellige aktører. De fleste som søker om et forbrukslån er også ute etter mindre summer. Mange av de kjente aktørene har spesialisert seg på dette. Selskaper som L’EASY og Thorn, begynte tidlig med å hjelpe folk som trengte elektronikk, og tilbød seg til dem som trengte ett nytt kjøleskap eller en tv. Et nytt firma innen segmentet smålån, er KlikkLån som kan tilby forbrukslån under kr 40 000.

Hvordan finne beste forbrukslån 2018

Det er ikke noen krav til sikkerhet på slike små forbrukslån, og det er derfor helt fritt, hva man bruker pengene til. Den beste måten å finne det billigste lånet på er å bruke en finansagent til å videresende din søknad til så mange banker som mulig, slik at du kan orientere deg om det beste tilbudet. Dette er like raskt som å bruke søkeportalen til de enkelte firmaene, men det gir deg mer å velge imellom.