Forbrukslån
Forbrukslån

Det er ikke utvalget av forbrukslån som er problemet når du skal søke om lån. Det som er utfordringen er at det finnes så mange ulike banker og finansieringsselskaper som tilbyr forbrukslån. Hvilken långiver skal du da søke hos? Mange tilbyr lån på inntil kr 500 000 og en valgfri nedbetalingstid, så lenge den ikke er lengre enn 15 år. Det er helt klart en fordel at du prøver å betale lånet tilbake så raskt som mulig, slik at du betaler mindre i renter. Bankene vil heller ikke spørre deg om hva lånet skal brukes til, det er din egen sak. Det eneste de vil sikre seg er at lånet blir betalt tilbake som avtalt og dette er grunnen til at søknaden din må gjennom en kredittvurdering. Her ser banken på økonomien din og avgjør ut fra dette om du kan få et tilbud om lån eller ikke. To lån skiller seg ut som beste forbrukslån 2017 og vi har sett på disse.

Bank Norwegian

Selv om Bank Norwegian kun har vært på markedet i ca. 8 år, så har de allerede etablert seg som en av de store innen forbrukslån. Her er minstelånet på kr 5000 og så går det helt opp til en halv million kroner. Du kan velge den nedbetalingstiden du måtte ønske innenfor maksimalt 15 år. Så lenge lånet løper må du betale rente, dette gjelder også hos Norwegian. Renten ligger på mellom 9,59 % og opp til 21,24 % effektiv rente. Det er som nevnt kredittvurderingen (Bisnode) som avgjør hvor mye du må betale i rente. Der vil også bli lagt til et termingebyr på kr 30 samt et etableringsgebyr på kr 950. Du må ha fylt 18 år for å søke om et av de beste forbrukslånene 2017, ha fast inntekt og være norsk statsborger.

Beste forbrukslån 2017 – re:member

EnterCard Norge er selskapet som eier re:member og Entercard hører til blant de største på markedet innen forbrukslån. Her kan du søke om lån fra kr 10 000 til kr 350 000. Nedbetalingstiden bestemmer du selv, men den kan ikke være lengre enn 12 år. Akkurat som hos alle andre banker, så må du betale renter på et forbrukslån. Rentesatsen avgjøres etter en kredittvurdering, men ligger et sted mellom 9 % og 19,95 % i effektiv rente. Dessuten må du betale et termingebyr på kr 45 samt et etableringsgebyr på kr 750. Skal du søke om et det beste forbrukslån 2017 hos re:member, så må du ha fylt 20 år, ha en fast inntekt og være norsk statsborger eller ha bodd i Norge i minst 3 år.