Forbrukslån
Forbrukslån

Når du skal søke forbrukslån er det viktig at du tar med alle kostnadene i betraktning samtidig som du setter et kritisk blikk på din egen økonomi og hvorvidt du kan tåle den ekstra månedlige belastningen. Dersom du mener at du kan klare å betale for forbrukslånet er det ingenting i veien for å søke. Hos Bank Norwegian får du tilgang på gode vilkår blandet med svært konkurransedyktige priser på rentenivåer. Her har du blant annet muligheten til å søke i en alder av 18 år, som er lavere enn mange av konkurrentene.

Lave renter på forbrukslånet

Hos Bank Norwegian har du som med alle andre selskaper muligheten til å få senket rentene dine dersom du har en solid privatøkonomi. Blant annet vil du kunne få en effektiv rente på lånet ditt så lav som 9,59% dersom du har en god personlig økonomi og betalingsevne. Som et vanlig eksempel opererer banken med en gjennomsnitts effektiv rente på 17,6%, og dette er også lavere enn de fleste av bankens konkurrenter. Med forbrukslån er det viktig at du skaffer deg så lave renter som mulig slik at du kan spare penger.

Typiske kostnader med forbrukslån fra Bank Norwegian

For det første vil du betale et etableringsgebyr på kr 950, og dette er satt opp for å dekke kostnadene til banken for den administrasjonen som følger med lånet. I tillegg må du betale et termingebyr på kr 30, og dette er ganske enkelt et beløp som betales hver gang terminen er ferdig. Som regel varer hver termin én måned. Hos Norwegian har du mulighet til å låne maks kr 500 000, og dette gir deg ekstra albuerom til å kjøpe det du har behov for om det så skulle være en bil, motorsykkel eller båt.