Forbrukslån
Forbrukslån

Selv om det allerede eksisterer over hundre forbrukslån på det norske markedet, så dukker det hvert eneste år opp nye aktører som vil prøve seg i bransjen. Noen lykkes mer enn andre, men det siste tilskuddet fra i år ser ut til å allerede ha fått et ganske så solid grep om bransjen. Firmaet heter Komplett, og banken heter Komplett Bank.

Dette er Komplett Bank

Du har helt sikkert hørt om Komplett.no, som er en av landets største nettbutikker og forhandlere av elektronikk og det som hører til. Komplett-gruppen har nå startet opp bank, og vil innen kort tid være ledende på forbrukslån i Norge, skal vi tro analytikerne.

Med sitt nye forbrukslån tilbyr de norske kunder å låne inntil kr 400 000, og bruke akkurat så lang tid de vil på å nedbetale gjelden. Komplett Bank sitt forbrukslån har dessuten svært lave gebyrer, så vi skjønner godt at nordmenn klamrer seg til dette lånet.

Få forbrukslån på dagen

Komplett Bank tar samtidig begrepet «forbrukslån på dagen» på alvor, og lover at alle som søker om et lån på under kr 50 000 vil få utbetalt pengene på konto samme dag. Dette er ganske eksklusivt, ettersom de færreste banker rekker å utbetale såpass store summer på så kort tid. Absolutt å anbefale!