Arcadia Finans forbrukslån
Arcadia Finans forbrukslån

Den som er ute etter et bra forbrukslån gjør lurt i å bruke en finansagent som Arcadia Finans. Man sparer tid, penger, og mye bry på denne måten. Tjenestene som Arcadia Finans, eller liknende firma som Pengi, tilbyr, er gratis. Finansavtaleloven forplikter finansagenter til å hente sin gasje hos bankene, og bankene betaler dem hvis de formidler en kunde. Les mer om finansagenter her.

Arcadia Finans finner det beste forbrukslån for deg

Det er meget enkelt å søke. Arcadia Finans har en hjemmeside, hvor man fyller ut en enkel standard søknad. Denne formidler Arcadia Finans videre til opptil ti banker, alt ettersom betingelsene passer. Du har nå spart noen timer på å fylle ut en hel haug med søknader, og får etter noen timer med tålmodig venting, svar fra mange. Dette gir deg en god oversikt over hva markedet kan tilby. Om du ikke er fornøyd med tilbudet kan det lønne seg å søke gjennom andre finansagenter også. Ikke alle finansagenter har kontakt med de samme bankene. Pengi er en annen finansagent som også kan være til god hjelp. Jo flere tilbud du får, jo enklere er det å bestemme seg for det beste forbrukslån. Husk at det er uforpliktende å søke, og at du ikke forplikter deg før du signerer en låneavtale.

Minstekravene for å søke gjennom Arcadia Finans

Minstekravene for å søke er at man er myndig, men dette blir begrenset av at man også må ha skattet i Norge i over tre år. Samtidig må man kunne vise at man har en inntekt som overskrider kr 120 000 i året, og at man ikke har åpne inkassosaker, eller andre betalingsanmerkninger.

Hvordan få forbrukslån med betalingsanmerkning?