Forbrukslån
Forbrukslån

Hvis man har et akutt behov for penger men ikke har de disponibelt, så er det vanligvis den enkleste måten å løse det på ved å bruke et kredittkort. Hvis det ikke er mulig så finnes det en serie med anbefalte forbrukslån for deg som skal låne “småsummer” enten det er til ferie, innkjøp eller noe annet.

Smålån fra Ellos

Et av de mest anbefalte forbrukslån for smålåneren er Ellos Privatlån. Her er det ingen gebyrer, verken for etablering eller for hver termin. Dette gjør at renten blir noe høy på 32,46%, men du kan låne kr 20 000 og betale dem tilbake når det passer deg, slik at rentekostnadene ikke blir alt for store. Dette er nok det nærmeste man kommer et kredittkort og er derfor helt klart et av våre mest anbefalte forbrukslån.

Lån fra TrustBuddy

Hos TrustBuddy låner du penger av en annen person, med et selskap som mellomledd. Her får du svar på søknaden innen femten minutter, og du har hele 14 dagers rentefrihet! Du kan maksimalt låne kr 5 000, noe som skulle holde i de fleste akutte tilfeller. At pengene kommer inn på konto samme dag og at lånet ikke har noen gebyrer gjør dette til et anbefalt forbrukslån – så lenge du betaler innen fristene.