Forbrukslån
Forbrukslån

Hva hvis vi sier at det finnes et lån som fungerer akkurat som et kredittkort? Som i praksis betyr at du kan låne opp til kr 250 000, og bare betale renter på det beløpet som forsvinner fra kontoen. Du vil neppe tro det, men jo – det finnes faktisk et slikt lån!

Forbrukslån fra Online24

Og vi presenterer et av våre mest anbefalte forbrukslån – Online24-lånet! For å ta betingelsene først, så kan du låne opp til kr 250 000 uten sikkerhet. Ettersom lånet er såpass fritt så er den effektive renten på 19,74%. Allikevel helt verdt det når du hører om lånets fordeler!

Kravene for å få lånet er at du er minst 25 år, tjener minimum kr 150 000 i året og ikke har noen aktive inkassosaker mot deg.

Betal renter av brukt kreditt

I praksis betyr dette at du kan ha masse av penger på konto, uten å betale noe som helst for det. Det er først når du bruker pengene at rentene begynner å løpe, og til og med da har du ganske gunstige betingelser. Vi sier altså at dette er et av de mest anbefalte forbrukslån, enten du liker frihet eller ei, for Online24-lånet bør passe for alle og enhver.