Forbrukslån
Forbrukslån

Å ta opp lån innebærer noe mer enn å ta opp lånet for så å betale det tilbake. Det er helt klart andre faktorer en må ta hensyn til. Nordmenn er generelt flinke til å sjekke opp renter på forbrukslån, for deretter sammenligne tilbud fra forskjellige aktører. Husker vi da å også sjekke gebyrene som følger med et lån? Disse kan være smarte å sjekke. Det er kanskje ikke alltid vi tenker over at for eksempel et månedlig gebyr på rundt kr 50 fort blir en del penger over tid. Heldigvis for oss finnes det låntilbydere som har forbrukslån med lave, eller ingen, etableringsgebyr. Samtidig som du sjekker disse, ta en titt også på terminomkostningene.

Santander Consumer Bank

Santander av de store aktørene innenfor forbrukslån i internasjonal målestokk, faktisk et av verdens største finanskonsern. I Norge finner vi dem selvfølgelig også. Hovedkontoret for Norden ligger sågar i Norge. Santander tilbyr lån i alle varianter og størrelser. Det interessante er at de har lave gebyrer, dvs. ingen faktisk. De tar kr 0 i både etableringsgebyr og i termingebyr. Absolutt et godt tilbud i gebyrjungelen. Det vil si at du kan låne opp mot kr 70 000 uten en eneste krone betalt i gebyr. Penger å spare altså.

GE Money Bank

GE Money Bank har lange tradisjoner her i landet. Allerede i 1946 etablerte de seg. I dag er de en av landets absolutt største på forbrukslån og kreditter. De kan tilby små og store lån, alt etter hva kunden har behov for. Det en bør legge merke til er at denne lånetilbyderen opererer med kr 0 i etableringsgebyr. I tillegg er termingebyret på knappe kr 45. Lave gebyrer som dette sparer deg for atskillig kroner over tid.